Productkenmerken

De passende schroevendraaier-bits voor alle HECO-schroeven met Pozi-Drive. Voor het gebruik van onze schroevendraaier-bits, adviseren wij voor uw gemak de HECO*-ClickFix snelwisselhouder. Dit garandeert een veilige grip van de bit.

Uw voordelen


  • Speciaal voor HECO® vervaardigde merkbits
  • Afgestemd systeem van schroef en bit
  • Betere pasnauwkeurigheid
  • Optimale krachtoverbrenging
  • Eenvoudig herkennen van de bitmaat door kleurcodering
  • Minder doldraaien

Technische gegevens

GTIN/EAN: 4019787571050
Productnummer: 57105
Lengte, l [mm]: 25
Aandrijving groote: PZD-2
Aandrijving: Pozi-Drive
Aantal per verpakking: 10

Accessoires

De passende schroevendraaier-bits met PZD-, T-Drive en H-Drive voor alle HECO*-schroeven. Voor het gebruik van onze schroevendraaier-bits, vooral de HECO*-Drive adviseren wij voor uw gemak de HECO*-ClickFix snelwisselhouder. Dit garandeert een veilige grip van de bit.
Bij het vastschroeven van houtschroeven wordt men vaak geconfronteerd met het probleem dat de geleiding door de lengte van de schroef niet optimaal is. Dankzij een sterke ringmagneet houdt de MagicFlip van HECO ook zware schroeven betrouwbaar vast en maakt zo werken met één hand mogelijk. Zodra de schroef vlak op het materiaaloppervlak ligt, springt de huls terug en geeft het zicht op de schroefkop vrij, zodat de schroef indien nodig dieper kan worden verzonken. Om de ringmagneet te deactiveren kan de huls ook met de hand worden teruggeschoven. De MagicFlip is geschikt voor C 6,3 bits.
Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus