HECO - Preise und Zertifikate

Dit vereert ons: onderscheidingen voor HECO

Professionals waarderen HECO - onze service, onze producten, onze oplossingen. De unieke HECO-kwaliteit kan worden teruggevoerd tot een speciale prestatiecultuur: HECO-medewerkers gaan de persoonlijke uitdaging aan om de verwachtingen van onze klanten elke dag te overtreffen en om het eigen gedrag kritisch te bekijken en zichzelf verder te ontwikkelen. Op deze manier ontstaat een sfeer die niet alleen motiveert, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren van de doelstellingen. Positief is dat dit interne prestatievermogen ook extern zichtbaar is en in vakkringen hoog staat aangeschreven.

We zijn „Partner voor de gereedschapshandel“

In de jaarlijkse verkiezing van de beste partners van de gereedschapsvakhandel in Duitsland, georganiseerd door de Werkgroep Gereedschappen (AKW) van de Centrale Vereniging van Handel in Gereedschap (ZHH), presteerde HECO zeer goed. Het bedrijf behaalde een derde plaats in de categorie bevestigingsmiddelen. Het onderzoek werd uitgevoerd onder ongeveer 1.500 gespecialiseerde handelaren in Duitsland en beoordeelt fabrikanten in acht productcategorieën. Individuele beoordelingen van verschillende rubrieken worden opgenomen in de enquêteresultaten, waaronder verkoopondersteuning, datakwaliteit, digitalisering en klachtenafhandeling. Andreas Hettich, Head of Business Development bij HECO: “We willen graag alle gespecialiseerde handelaars bedanken die ons hebben geholpen om de beste beoordeling te behalen in de categorie gespecialiseerde handelaar loyaliteit. Wij doen op onze beurt ons best om de samenwerking met onze gespecialiseerde dealers op alle gebieden te verbeteren.”

Wij zijn "innovatief door onderzoek"

Alleen wie onderzoek doet, kan nieuwe dingen ontdekken. De "Stifterverband" voor de Duitse wetenschap onderzoekt regelmatig het Duitse onderzoeks- en innovatiesysteem en gaat op zoek naar bedrijven met een bijzonder engagement op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Ook de intensieve onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven van HECO en onze identiteit als merkfabrikant werden onlangs door de "Stifterverband" beoordeeld en met het keurmerk "innovatief door onderzoek" onderscheiden.

HECO blijft een fabrikant en zal ook in de toekomst inzetten op eigen ideeën, eigen ontwikkelingen en een eigen productie!