HECO - Preise und Zertifikate

Dit vereert ons: onderscheidingen voor HECO

Professionals waarderen HECO - onze service, onze producten, onze oplossingen. De unieke HECO-kwaliteit kan worden teruggevoerd tot een speciale prestatiecultuur: HECO-medewerkers gaan de persoonlijke uitdaging aan om de verwachtingen van onze klanten elke dag te overtreffen en om het eigen gedrag kritisch te bekijken en zichzelf verder te ontwikkelen. Op deze manier ontstaat een sfeer die niet alleen motiveert, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren van de doelstellingen. Positief is dat dit interne prestatievermogen ook extern zichtbaar is en in vakkringen hoog staat aangeschreven.

Wij zijn de "partner van de vakhandel"

Bij de jaarlijkse verkiezing van de beste leverancier van de ijzerwarenhandel door de "Zentralverband Hartwarenhandel e.V." (ZHH) behaalt HECO regelmatig een van de bovenste plaatsen.

Al meer dan 10 jaar wordt HECO-SCHRAUBEN bij de verkiezing van Partner van de Vakhandel op het gebied van bevestigingstechniek gekozen als de beste.  Ook bij de verkiezing van 2017 bereikte HECO de eerste plaats en viert hiermee de overwinning al voor de 10e keer.  HECO heeft deze overwinning te danken door de positieve waardering in de categorieën vakhandelverdeling, marktgerichte prijspolitiek, verkoopondersteuning, productinnovatie en het beperkte aantal reclamaties.

HECO is trots op de herhaalde prijs en zal zich blijven richten op de distributie via sterkte zakenpartners.

Wij zijn "innovatief door onderzoek"

Alleen wie onderzoek doet, kan nieuwe dingen ontdekken. De "Stifterverband" voor de Duitse wetenschap onderzoekt regelmatig het Duitse onderzoeks- en innovatiesysteem en gaat op zoek naar bedrijven met een bijzonder engagement op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Ook de intensieve onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven van HECO en onze identiteit als merkfabrikant werden onlangs door de "Stifterverband" beoordeeld en met het keurmerk "innovatief door onderzoek" onderscheiden.

HECO blijft een fabrikant en zal ook in de toekomst inzetten op eigen ideeën, eigen ontwikkelingen en een eigen productie!