Sterk partnerschap

Sinds juni ondersteunt HECO-Schrauben de 30-jarige worstelaar Sandra Paruszewski uit AV Sulgen, die zich heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. Kracht, uithoudingsvermogen en de wil om te overwinnen - deze eigenschappen van de wedstrijdsporter zijn indrukwekkend en passen perfect bij de waarden van de schroevenfabrikant. 
Als bedrijf met sterke regionale wortels speelt de band met sport in de lokale regio een belangrijke rol voor HECO in de samenwerking met Sandra Paruszewski: de worstelaar is actief bij AV Sulgen en behoort tot de beste van Duitsland. Ze ontdekte haar liefde voor worstelen op 14-jarige leeftijd. Slechts een jaar later kwalificeerde ze zich voor de Duitse kampioenschappen en liet ze haar uitzonderlijke talent zien. In een sport die lange tijd door mannen werd gedomineerd, baande de krachtatlete haar weg naar de top en vierde ze talrijke successen, waaronder de derde plaats op de Europese kampioenschappen in Boedapest en Zagreb en de Duitse kampioenstitel. Ze staat momenteel 10e op de wereldranglijst en heeft zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs - nog een mijlpaal in haar sportcarrière, waarbij ze nu wordt ondersteund door HECO.
Worstelen vereist enorme kracht, technische precisie en een enorm uithoudingsvermogen - eigenschappen die Sandra in de hoogste mate belichaamt. "Sandra Paruszewski heeft als atlete al een uitzonderlijk talent en inzet getoond", benadrukt Andreas Hettich, Head of Business Development bij HECO. "Haar onvermoeibare toewijding, passie en drang naar voortdurende verbetering weerspiegelen precies de waarden waar we voor staan en die we promoten bij HECO. Sandra is een echte powervrouw vol kracht en doorzettingsvermogen." Met deze samenwerking geven HECO en Sandra Paruszewski een sterk voorbeeld van prestaties, technologie en een krachtige verbinding in elk opzicht.

Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus