Gedrukt en digitaal de nieuwe HECO productcatalogus!

De nieuwe HECO-productcatalogus is voor zowel de vakhandel als voor professionele gebruikers een handig hulpmiddel bij de keuze van geschikte bevestigingsmiddelen. Op een overzichtelijke en gestructureerde manier presenteert de catalogus het complete assortiment en met behulp van afbeeldingen worden de verschillende toepassingsmogelijkheden van de beschikbare schroeven getoond.

Om de navigatie van de lezer door de catalogus te vereenvoudigen, zijn de zeven verschillende productgroepen op basis van een specifieke kleur ingedeeld. Korte productbeschrijvingen en illustraties zorgen daarnaast voor een overzichtelijke weergave en gemakkelijke vindbaarheid van de producten. In deze nieuwe uitgave is er meer ruimte gereserveerd voor de Europese Technische Beoordeling (ETA) en andere informatie over toelatingen, die de technische prestaties van de schroeven en hun hoge kwaliteits- en veiligheidstandaard weergeven.

Naast de traditionele printuitgave is de catalogus ook digitaal beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en Nederlands. De PDF-versie kan via de website gedownload worden. Een groot voordeel van de digitale versie is dat HECO belangrijke wijzigingen meteen kan doorvoeren en de hele inhoud van de catalogus regelmatig geactualiseerd wordt. Bovendien zorgen leesaanwijzingen in de catalogus voor een snel overzicht en een gemakkelijke vindbaarheid van producten.

Gebruikt u liever de gedrukte versie? Dan kunt u deze per e-mail bestellen.
Wilt u de catalogus onmiddellijk gebruiken, download dan hier het PDF-bestand.