HECO opnieuw in de prijzen bij verkiezing beste partner voor de gereedschapshandel

In de jaarlijkse verkiezing van de beste partners van de gereedschapsvakhandel in Duitsland, georganiseerd door de Werkgroep Gereedschappen (AKW) van de Centrale Vereniging van Handel in Gereedschap (ZHH), presteerde HECO zeer goed. Het bedrijf behaalde een tweede plaats in de categorie bevestigingsmiddelen. Het onderzoek werd uitgevoerd onder ongeveer 1.500 gespecialiseerde handelaren in Duitsland en beoordeelt fabrikanten in acht productcategorieën. Individuele beoordelingen van verschillende rubrieken worden opgenomen in de enquêteresultaten, waaronder verkoopondersteuning, datakwaliteit, digitalisering en klachtenafhandeling. Andreas Hettich, Head of Business Development bij HECO: “We willen graag alle gespecialiseerde handelaars bedanken die ons hebben geholpen om de beste beoordeling te behalen in de categorie gespecialiseerde handelaar loyaliteit. Wij doen op onze beurt ons best om de samenwerking met onze gespecialiseerde dealers op alle gebieden te verbeteren.”

Kwaliteit en diepgang van diensten

Met de HECO Academy ondersteunt HECO gespecialiseerde handelaren door middel van seminars. Ze hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan vakopleidingen die op hun behoeftes zijn afgestemd. Ze kunnen opgeleid worden tot HECO-specialist in geavanceerde seminaars. Een belangrijke servicetool waar vooral gebruikers en planners van profiteren is de calculatiesoftware HCS die door gespecialiseerde handelaren wordt aanbevolen. Daarnaast zijn consultants van HECO persoonlijk beschikbaar voor advies aan handelaren en gebruikers. Zij garanderen dat aanvragen binnen 24 uur worden afgehandeld.

Ook in Nederland biedt Maarten Lowie van Jac. Lowie & Zoon bv. uit Soest, de Benelux-agent van HECO-Schrauben, handelaren en eindgebruikers diverse activiteiten en diensten. De mobiele HECO-academie rijdt het land door om trainingen en technische presentaties op locatie te geven. Retailers, ontwerpers en gebruikers kunnen in de HECO-mobiel hun algemene praktijkkennis over bevestigingstechniek en het gebruik van schroeven verbreden. HECO-Schrauben richt zich in de verkoopondersteuning vooral op de specifieke kenmerken van haar producten. Daarnaast staat Maarten Lowie met zijn team op vakbeurzen en organiseert hij gezamenlijk met handelaren activiteiten voor de eindgebruiker, bijvoorbeeld demonstraties bij klanten. Bovendien worden regelmatig productmonsters verspreid en wordt een YouTube-kanaal ingezet om gebruikers tips te geven over de toepassing van HECO-schroeven.

Andreas Hettich is trots op de tweede prijs bij de verkiezing van 'Partner van de vakhandel 2019'.