Nieuwe catalogus van HECO-Schrauben met compleet assortiment

De Duitse schroevenfabrikant HECO-Schrauben heeft een nieuwe productcatalogus uitgebracht, waarin het complete productassortiment schroeven, hulpmiddelen en accessoires gepresenteerd wordt. De catalogus telt 230 pagina’s en is - zowel in gedrukte vorm als digitaal - beschikbaar in het Duits, Engels, Frans en Nederlands.

Sinds de uitgave van de vorige catalogus anderhalf jaar geleden heeft HECO-Schrauben haar aanbod schroeven en bevestigingsmiddelen flink uitgebreid. Zo is in de nieuwe catalogus ook het vernieuwde assortiment van de MULTI-MONTI®-plus schroefankers te vinden, dat dankzij een doorontwikkeld ontwerp van de schroefdraad en de schroefpunt nog meer toepassingsmogelijkheden in beton en metselwerk heeft. Lezers kunnen nieuwe producten in de catalogus herkennen aan een speciaal symbool bij het betreffende product.

De catalogus is een handig hulpmiddel voor de vakhandel en voor professionele gebruikers bij de keuze voor de meest geschikte bevestigingstechniek. Met behulp van afbeeldingen en voorbeelden geeft de catalogus een duidelijk overzicht van de verschillende toepassingsmogelijkheden van de beschikbare schroeven. Om de navigatie door de catalogus te vereenvoudigen zijn de verschillende productgroepen op basis van een specifieke kleur ingedeeld. Korte productbeschrijvingen met illustra-ties zorgen daarnaast voor een overzichtelijke weergave van de producten, hun toepassingen en spe-cificaties. Daarnaast is er in de nieuwe catalogus meer aandacht voor informatie over de technische beoordelingscriteria en kwaliteitsnormen van de Europese Technische Beoordeling (ETA).

De catalogus is zowel in print als digitaal in vier talen verkrijgbaar. De gedrukte catalogus kan per e-mail aangevraagd worden bij de Nederlandse distributeur Jac. Lowie & Zoon bv (office@lowie.nl) of via de website (www.heco-schrauben.nl) gedownload worden. De digitale versie wordt door HECO-Schrauben meerdere keren per jaar geactualiseerd en is dus altijd up-to-date.

Downloads