• Über uns

    Onze drive

Wij willen enthousiasme creëren met verbindingen.


Bij HECO hebben we een visie. Wij willen enthousiasme creëren met verbindingen. Waarbij we ‘verbinding’ niet alleen in verband met onze producten zien, maar we streven als partners ook naar coöperatieve verbindingen met onze klanten en leveranciers. Uiteraard voelen we ons ook verbonden met onze collega’s, hun gezinnen en families en de mensen in het Zwarte Woud waar we vandaan komen. 

Respect, waardering, betrouwbaarheid en integriteit zijn de waarden waarop ons handelen gericht is. 

Dit is de basis waarop wij ons succes als managers, medewerkers en partners willen meten. We willen ook, dat onze producten en de manier waarop ze worden vervaardigd, deze waarden weerspiegelen en enthousiasmeren. 

Dit alles drijft ons. Elke dag opnieuw. Daarom hebben wij onze missieverklaring “onze drive” genoemd.

Eerlijkheid

Onze communicatie is open en volledig, geven fouten toe, houden ons aan de feiten en zijn authentiek. Met deze moed om eerlijk te zijn, verdienen wij vertrouwen.

Berouwbaarheid

We streven ernaar vertrouwen te wekken door onze beloften na te komen. Wij werken continu aan onze doelen en nemen verantwoordelijkheid voor onze daden. Wederzijds vertrouwen maakt ons sterk.

Respect

Respect voor onze omgeving en het milieu vormt het uitgangspunt van onze activiteiten. Wij behandelen onze omgeving met tolerantie en waardering. Zorgvuldige omgang bepaalt ons dagelijkse leven.

Integriteit

Wij staan achter onze kernwaarden en leven ze elke dag na. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus