• Fachhandelsunterstützung

  Gespecialiseerde ondersteuning voor de detailhandel

  Profiteer van een aantrekkelijke presentatie van onze HECO-producten op het verkooppunt en van onze uitgebreide marketingservice.

HECO schroeven snel en gemakkelijk online bestellen


Bestel HECO-producten eenvoudig en gemakkelijk op het nexmart informatie- en handelsportaal - 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

 • Eenvoudig artikelen zoeken
 • PDF-afdrukweergave voor afzonderlijke artikelen
 • Orderarchief en ordertracering
 • Bestelsjablonen
 • Catalogus met meer informatie
 • Informatie over promoties, uitlopende artikelen, staffelkortingen
 • Ondersteuning productgegevens

Wat is nexmart?

Het nexmart-portaal voor specialisten is een business-to-business platform voor handel en industrie. Het is de grootste informatiebron van de branche en tegelijkertijd een handige, digitale bestelmogelijkheid. Het doel is om de bedrijfsprocessen tussen de vakhandel en hun leveranciers te optimaliseren. Hiertoe wordt nexmart gezamenlijk beheerd en ontwikkeld door onafhankelijke vertegenwoordigers uit de handel en industrie.

Bestel HECO-producten eenvoudig en gemakkelijk online op.

Verkooppunten


Wij ondersteunen u met hoogwaardige, uitbreidbare HECO® rekkensystemen of geoptimaliseerde productpresentaties voor uw bestaande rekken. Wij leveren ook graag eenvoudig te installeren, verwisselbare magneetborden met uitgebreide productinformatie.

Etiketten & verpakkingen


Professionele gebruikers die bewust kiezen voor een product van hoge kwaliteit hechten veel belang aan een correcte en begrijpelijke etikettering op de verpakking. Dit zorgt voor veiligheid bij de aankoop, maar ook voor eenvoudige en duidelijke identificatie tijdens het gebruik op de bouwplaats.

Of het nu voor de handel, ambacht, industrie of doe-het-zelver is - HECO biedt u een gestandaardiseerd en uitgebreid assortiment kleine, industriële en ambachtelijke verpakkingen. De oppervlaktecoating zorgt ervoor dat alle verpakkingen vochtbestendig zijn en ideaal geschikt voor gebruik op bouwplaatsen.

Verkoopacties


Op regelmatige tijdstippen organiseren we samen met onze detailhandelpartners tijdelijke verkoopacties met aantrekkelijke promotieprijzen. Een onderdeel van de verkoopbevorderende acties zijn in het oog springende campagnepakketten met verkoopondersteunend materiaal. U kunt de duidelijk gepresenteerde productargumenten gebruiken voor uw gerichte klantenbenadering.

Uw contactpersoon voor de beste verbindingen


Hebt u vragen over onze diensten of campagnes? Wij geven u graag uitgebreid advies. Neem contact op met uw verantwoordelijke contactpersoon van de interne verkoopafdeling van HECO of uw verantwoordelijke HECO-vertegenwoordiger.

Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus