• Auszeichnungen

    Prijzen en onderscheidingen

Dit vereert ons – onderscheidingen voor HECO


Professionals waarderen HECO - onze service, onze producten, onze oplossingen. De unieke HECO-kwaliteit kan worden teruggevoerd tot een speciale prestatiecultuur: HECO-medewerkers gaan de persoonlijke uitdaging aan om de verwachtingen van onze klanten elke dag te overtreffen en om het eigen gedrag kritisch te bekijken en zichzelf verder te ontwikkelen. Op deze manier ontstaat een sfeer die niet alleen motiveert, maar ook een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren van de doelstellingen. Positief is dat dit interne prestatievermogen ook extern zichtbaar is en in vakkringen hoog staat aangeschreven.

We zijn „Partner voor de gereedschapshandel“


Bij de elk jaar door de Arbeitskreis Werkzeuge (AKW – werkoverleg gereedschap) in het Zentralverband Hartwarenhandel e.V. (ZHH – centraal verbond beslag- en ijzerhandel) in Duitsland georganiseerde keuze van partners uit de vakhandel overtuigde HECO-Schrauben met zeer goede resultaten en behaalde daarmee de tweede plaats in de assortimentscategorie Bevestigingstechniek. In de uitkomst van de enquête werden afzonderlijke beoordelingen meegewogen uit diverse categorieën, onder andere de verkoopondersteuning, de kwaliteit van gegevens en digitalisering en de leverbaarheid, die de categorie Gedrag bij reclamaties vervangt. HECO eindigde op de tweede plaats in de categorieën vakhandeltrouw, productinnovatie en leverbaarheid.

“Wij verheugen ons bijzonder over de onderscheiding en bedanken iedereen in de vakhandel die ons met hun stem aan een uiterst positieve totaalscore hebben geholpen. Van onze kant doen we ons uiterste best om de samenwerking met onze vakhandel op alle punten nog verder te verbeteren.”

Andreas Hettich, Head of Business Development bij HECO

TOP 100: onderscheiding voor uitzonderlijke innovaties


In opdracht van Compamedia, de organisator van de vergelijktest, onderzochten de onderzoeker van innovaties, Prof. Dr. Nikolaus Franke van de bedrijfskundige universiteit Wenen en zijn team de deelnemende ondernemingen aan de hand van meer dan 100 criteria in vijf categorieën: Innovatie bevorderend topmanagement, Innovatieklimaat, Innovatieve processen en organisatie, Externe oriëntatie/Open Innovation en Innovatief succes. Er hadden zich 550 bedrijven uit de middenstand aangemeld, waarvan 300 succes boekten en voortaan het TOP 100-keurmerk mogen dragen. “Deze onderscheiding ontvangen alleen bijzonder innovatieve ondernemingen uit de middenstand. Daarom zijn we er ook bijzonder trots op”, zegt Andreas Hettich, Hoofd Business Development bij HECO. “HECO staat erom bekend beproefde oplossingen steeds opnieuw kritisch te bekijken en klanten op die manier innovatieve oplossingen te bieden om het dagelijks werk te vereenvoudigen. Daarmee overtuigden we de jury.”

Wij zijn "innovatief door onderzoek"


Alleen wie onderzoek doet, kan nieuwe dingen ontdekken. De "Stifterverband" voor de Duitse wetenschap onderzoekt regelmatig het Duitse onderzoeks- en innovatiesysteem en gaat op zoek naar bedrijven met een bijzonder engagement op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Ook de intensieve onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven van HECO en onze identiteit als merkfabrikant werden onlangs door de "Stifterverband" beoordeeld en met het keurmerk "innovatief door onderzoek" onderscheiden. 

HECO blijft een fabrikant en zal ook in de toekomst inzetten op eigen ideeën, eigen ontwikkelingen en een eigen productie!!

Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus