Bezoek van mevrouw Dorothee Eisenlohr aan HECO

Op dinsdag 17 oktober bracht de burgemeester van Schramberg, mevrouw Dorothee Eisenlohr, ons een bezoek. Ze werd vergezeld door de heer Ralf Heinzelmann, Business Development Manager van de stad Schramberg, en de heer Achim Ringwald. Na het verwelkomen van de gemeentelijke delegatie en een korte introductie van HECO, leidde Daniel Storz mevrouw Eisenlohr rond in het logistieke centrum. Zichtbaar onder de indruk van het gebouw, de geïnstalleerde technologie en de efficiëntie van ons logistiek centrum, ging de delegatie vervolgens naar de HECO Academy.

Nadine Arnault en Ersan Bahcekapili overhandigden mevrouw Eisenlohr een cheque voor 101 bomen, die een indrukwekkende 10.069,4 kilometer waren gefietst in het kader van de bomenfietscampagne van het HECO-personeel. De bomen worden binnenkort geplant in de stad Schramberg, waar onze burgemeester natuurlijk bijzonder blij mee is.

Natuurlijk mocht mevrouw Eisenlohr ook haar handen op onze producten leggen. Tijdens een korte introductie in de productwereld van HECO kon de delegatie van de stad zich informeren over de prestaties van onze schroeven. Een rondleiding door de productie- en verpakkingsfaciliteiten rondde het programma af. Mevrouw Eisenlohr was zichtbaar onder de indruk van HECO en onze producten. "Het is ongelooflijk wat er achter een schroef zit en de expertise die bij HECO te vinden is op het gebied van productie, dimensionering en toepassing", zei ze enthousiast bij het afscheid.
Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus