HECO assortimentskoffer - Altijd de juiste schroef bij de hand

Afhankelijk van de uitvoering bevatten de nieuwe HECO-TOPIX-plus assortimentskoffers een uitgebreid assortiment houtschroeven bestaande uit HECO-TOPIX-plus volledig en gedeeltelijk van schroefdraad voorziene schroeven in verschillende afmetingen, gepresenteerd in het praktische en robuuste L-BOXX systeem. Van kleine reparaties tot grotere projecten, dankzij de grote keuze aan verschillende maten is voor elke klus altijd snel de juiste schroef bij de hand. Afhankelijk van de doosuitvoering ronden bijpassende bits en de magnetische en mechanisch vergrendelbare HECO-ClicFix bithouder het assortiment af tot een ideaal totaalpakket.
Met de HECO-TOPIX-plus krijgen zowel ervaren vaklui als enthousiaste doe-het-zelvers hoogwaardige schroeven die de hoogste kwaliteit en prestaties voor hun houtwerk garanderen. De unieke eigenschappen van de HECO-TOPIX-plus houtschroevenfamilie zijn allemaal aan boord. Alle schroeven hebben bijvoorbeeld het populaire "GripFit" effect en alle varianten met volledige schroefdraad hebben het "MagicClose" pull-together effect.

De L-BOXX zorgt niet alleen voor een veilige opslag van de schroeven, maar maakt ook eenvoudig transport en georganiseerde opslag mogelijk. Geen rondslingerende schroeven meer, alles is netjes en georganiseerd op één plek. Bovendien is de hoogwaardige doos extreem veerkrachtig en kan hij worden gestapeld binnen het L-BOXX systeem. 

  • Maximale flexibiliteit voor houtverbindingen dankzij een breed assortiment schroeven met volledige en gedeeltelijke schroefdraad 
  • Robuuste en duurzame opbergoplossing 
  •  Overzichtelijke organisatie en snelle toegang tot de benodigde schroeven 
  • Stapelbaar binnen het L-Boxx systeem Verkrijgbaar als groot (L-Boxx 102) en klein assortiment (L-Boxx Mini) 
  • Alle assortimentskoffers ook ongeladen verkrijgbaar 
  • HECO-TOPIX-plus houtschroeven zorgen voor veilige en duurzame verbindingen en bieden unieke gebruikersvoordelen met de functies MagicClose en GripFit 
  • Slechts één bitmaat voor alle schroeven 
  • Alle assortimenten zijn inclusief bijpassende HECO-Drive bits
Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus