HECO-Schrauben: huldigt vijf medewerkers met lange staat van dienst

HECO-Schrauben vierde op 6 oktober de jubilea van dit jaar: Het bedrijf feliciteerde vier medewerkers met hun 25-jarig jubileum en één medewerker met zijn 40-jarig jubileum - en bedankte hen voor hun inzet en jarenlange bijdrage aan het succes van het bedrijf.

Eén jubilaris maakt al 40 jaar deel uit van de HECO-familie - vier andere jubilarissen kwamen 25 jaar geleden bij het bedrijf. Toen was het bedrijf 30 jaar oud en heette het nog Ludwig Hettich. Sindsdien heeft HECO-Schrauben veel bereikt en zich verder ontwikkeld. Zo werd de vestiging in Sulgen uitgebreid en later werden het logistieke centrum en een tweede fabriek in Roemenië gebouwd. De HECO-TOPIX-plus werd ontwikkeld. De medewerkers die hun jubileum vierden, hebben geholpen om dit alles te begeleiden en vorm te geven. "Hun werk heeft ertoe bijgedragen dat HECO vandaag de dag de naam en erkenning geniet die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid", vat Managing Director Achim Carstanjen samen.

Tijdens de jubileumviering op 6 oktober bedankte Carstanjen de medewerkers die al zo lang in dienst zijn voor hun prestaties en inzet en benadrukte hun sterke punten: "Initiatief nemen, dingen aanpakken en vooruitgang boeken - dat is wat onze medewerkers die hun jubileum vieren onderscheidt, dat is wat HECO bijzonder maakt. Dat is wat HECO sterk maakt."

Rozina Schwab, Klaus Fleig, Eser Karademir en Martin Witzok werden geëerd voor 25 jaar inzet. Fritz Flaig vierde dit jaar zijn 40-jarig jubileum.
Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus