TOP 100 award: Ranga Yogeshwar eert HECO schroeven

HECO kreeg het felbegeerde TOP 100-zegel 2023 voor zijn innovatiekracht, die onder andere blijkt uit de houtbouwschroef HECO-TOPIX-plus. Ranga Yogeshwar, bekend wetenschapsjournalist en mentor van de innovatiewedstrijd, overhandigde de onderscheiding tijdens de ceremonie op 23 juni in Augsburg.

Sinds 1993 reikt compamedia het TOP 100-zegel voor bijzondere innovatiekracht en bovengemiddeld innovatiesucces uit aan middelgrote bedrijven. In het wetenschappelijke selectieproces voor de innovatieprijs maakte HECO-Schrauben vooral indruk in de groottecategorie C (meer dan 200 medewerkers) in de categorie "Innovatiesucces". Doelgerichte planning en creatief denken stimuleren nieuwe en verdere ontwikkelingen in het bedrijf die gericht zijn op de eisen van de markt. "De opname in de TOP 100-club onderstreept op indrukwekkende wijze de innovatieve kracht van HECO, zowel intern voor onze medewerkers als extern voor onze klanten en gebruikers", benadrukt Andreas Hettich, hoofd bedrijfsontwikkeling bij HECO.

De bijzondere innovatiekracht van de bevestigingsspecialist HECO komt momenteel tot uiting in de houtbouwschroef HECO-TOPIX-plus. Deze combineert de beste eigenschappen van vier eerdere series - inclusief het nu al baanbrekende krimpeffect van de volledig schroefdraadschroeven. Verdere innovaties zijn toegevoegd, zoals de "GripFit" technologie: dankzij het perfect op elkaar afgestemde HECO-Drive (HD) aandrijfconcept houdt de schroef zich mechanisch vast aan het bit in plaats van met magneten en werkt daarom ook met roestvrijstalen schroeven. Deze innovatieve eigenschap is een grote opluchting bij het dagelijkse werk van verwerkers.

Het TOP 100-zegel werd uitgereikt tijdens de Duitse MKB-top, waar alle topinnovators van dit jaar elkaar ontmoetten. Ranga Yogeshwar, prominent wetenschapsjournalist en mentor van de innovatiewedstrijd, feliciteerde HECO en de andere bekroonde bedrijven persoonlijk met hun succes.

HECO is er trots op het TOP 100-zegel te hebben ontvangen als erkenning voor zijn innovatieve prestaties. Het bedrijf blijft zich inzetten om voortdurend innovatieve oplossingen te ontwikkelen om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.
Contact
HECO Topix-Plus
Multi-Monti-Plus